19
Mayıs
2024
Pazar
ALTINDAĞ - ANKARA

Fotoğraf yarışması ödülleri verildi

Altındağ Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen "Altındağ Fotoğrafları Yarışması"nın ödülleri sahiplerini buldu.

Yarışmaya gönderilen yaklaşık 750 fotoğraf arasından seçilen eserlerden oluşan serginin açılışı Pazartesi akşamı Altındağ Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlendi.

Ev sahipliğini Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin yaptığı törene Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ve Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş'in yanı sıra yarışmada jürilik görevini üstlenen Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Aslan Güven, fotoğraf sanatçıları Ozan Sağdıç, Adnan Polat ve Erol Karaca katıldı.

Ödül törenini izleyenler arasında pek çok fotoğraf sanatçısı ve sanatsever de bulunurken, özellikle genç üniversite öğrencilerinin ilgisi büyüktü. Törende konuşan Başkan Tiryaki, fotoğrafın sadece çekildiği anı yansıtmadığını vurgulayarak, "O anı ve ona ait anıları barındırır ama geleceğe bırakılan keyifli bir mirastır da. Belediye olarak mütevazı yarışmamıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz ve gelecek sene tekrar buluşmayı ümit ediyoruz" dedi.

Renkli ve siyah-beyaz olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmada dereceye giren sanatçılar ödüllerini Başkan Tiryaki ve jüri üyelerinden aldı.

Ödül töreninden sonra sergilemeye değer bulunan eserlerle birlikte yaklaşık 120 fotoğraftan oluşan serginin açılışı yapıldı. Serginin, 15 gün boyunca Altındağ Belediyesi Sanat Galerisi'nde ziyarete açık olacağı öğrenildi.

 

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 14:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?