29
Mayıs
2024
Çarşamba
ALTINDAĞ - ANKARA

İhtiyaç sahipleri yardımlarını aldı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, hayırsever vatandaşların bağışladığı 3 adet tekerlekli sandalye ve 2 bebek arabasını ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Belediyenin ödüllü yardımlaşma kuruluşu Altınay'da düzenlenen buluşmada Başkan Tiryaki, hayırsever vatandaşların bağışladığı 3 adet tekerlekli sandalye ve 2 bebek arabasını ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Başkan ayrıca biri asker ailesi olmak üzere toplam 6 aileye de 200'er YTL tutarında alışveriş çeki verdi. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Başkan Tiryaki, yardım almak için Altınay'a başvuran vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

Vatandaşların öncelikli ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi için çalıştıklarını kaydeden Tiryaki, "Altınay, gerek yapısı gerek işleyiş mekanizmasıyla örnek bir yardımlaşma kuruluşu. Hayırseverlerin bağışlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için başvuruları titizlikle inceliyoruz. Yardımları da insanları rencide etmeyecek şekilde ulaştırıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 18:21:59
Güncelleme :20 Ağustos 2008 Çarşamba 18:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ertuğrul orğunlu IP: 88.247.48.xxx Tarih : 28.08.2008 13:51:10

öncelikle belediye olarak veysel tiryaki den çok memnunuzyapmış olduğu çalışmalar çok güzel özellikle gece kondu yıkımlarından sonra tokinin yapmakta olduğu sitelerin çabuk bitmesinde büyük pay sahibi olduğunu düşünüyorum yanlız konut sahipleri biraz mağdur edildi belediyenin vermiş olduğu 1000 ytl lik yıkım bedeli halkımızın taşınacağı konutlara sadece nakliye ve boya masrafına yetmektedir diğer belediyelerde bu böyle olmadı halkı mağdur etmeden konutlar teslim edilene kadar kira yardımı yapıldı ama yinede belediye başkanımızdan memnunuz