20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Kurban Kesim Yerleri

 

 Altındağ Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle tüm önlem ve tedbirleri alarak bayrama hazır. Vatandaşların rahat huzur içinde hem bayramlarını geçirebilmeleri, hemde dini vecibelerini yerine getirebilmek amacıyla rahatça kurbanlarını kesebilmeleri için önlemler aldı.

 

Altındağ Bölgesinde 4 kurban kesim yeri hazırlandığı ve buralarda halkın tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirten Altındağ Belediye Başkanı M. Ziya Kahraman, “Ankaralı ve Altındağlı hemşehrilerim İskitler, Aydınlıkevler, Güneşevler ve Hacı Bayram Veli Pazar yerlerinde huzur içinde kasaplarımızın yardımlarıyla kurbanlarını kesebilirler. Kurban kesim yerlerinde halkımıza tuz, poşet, Rulo havlu, sıvı sabun dağılarak, çay ve pohça ikramında da bulunulacaktır. Halkımızın hazırlanan çadır ve Askılarda rahatça kurban kesmeleri sağlanarak, temizlik içinde su tankeri ile su dağıtılıp, atıklar hemen temizlik ekipleri vasıtasıyla temizlenecektir. Veteriner ve Zabıta ekiplerimiz de her an yanlarında olacaktır” diyen Başkan Kahraman “Ankaralı ve Altındağlı tüm hemşehrilerimin Mubarek Kurban Bayramını tebrik eder, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

 

       Kurban kesim yerlerinin hijyenik olduğunu belirten yetkililer; kanal ve calaskarların yapıldığını, yeterli sayıda askı ile sıcak su tertibatın da bulunduğunu söyleyerek; vatandaşların gerektiğinde baş vurabilecekleri yada şikayetlerini iletebilecekleri Telsiz Merkezinin 309 37 87, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 341 46 01-02, Veteriner Müdürlüğü’nün 341 46 03 ve Zabıta Müdürlüğü’nün 310 35 25 numaralı telefonlarını arayabilecekleri belirtildi.

Yayın Tarihi : 31 Ocak 2004 Cumartesi 00:00:06
Güncelleme :8 Şubat 2004 Pazar 21:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?