23
Mayıs
2024
Perşembe
ALTINDAĞ - ANKARA

Minik futbolcular Tiryaki'yi ziyaret etti

Ankara üçüncüsü olan Battalgazi İlköğretim Okulu Futbol takımı, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi ziyaret etti.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği İlköğretim Okulları Minik ve Yıldız katagorilerinde futbol şampiyonası tamamlandı. Kalaba İlköğretim Okulu’nun birinci, Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu’nun ikinci olduğu şampiyonada, Altındağ Battalgazi İlköğretim Okulu da miniklerde Ankara üçüncüsü oldu. Her yıl dereceye girmeyi başaran minikler futbol takımı, Ankara’nın en iddialı okulları arasında bulunuyor.

Okul Aile Birliği Başkanı Gazi Kaya’nın antrenörlüğünü yaptığı takım, 31 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak Türkiye elemelerine katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

Minik futbolcular, aldıkları kupayla Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi ziyaret ettiler. Her alanda spor faaliyetlerini desteklediklerini belirten Tiryaki, "Öğrenci futbolcularımızın bu başarılarını alkışlıyorum. Derslerindeki başarıları sürdürerek Ankara üçüncüsü olan takımı ve antrenörlerini kutluyorum" dedi. Tiryaki, küçük futbolculara Türkiye elemelerinde başarılar diledi. Başarılı futbolculara çeşitli hediyeler dağıtan Tiryaki, miniklerden ‘Türkiye Şampiyonluğu’ beklediğini belirtti.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 15:32:59
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 15:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?