20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Özürlüler İletişim Merkezi

ALTINDAĞ’DA ÖZÜRLÜLER İLETİŞİM MERKEZİ KURULDU

Altındağ Belediyesi’nde “Özürlüler İletişim Merkezi” kuruldu. Altındağ İlçesinde bulunan özürlüler ile belediye arasındaki iletişimi sağlayacak olan merkez, Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi, görme özürlü Yasemin KARADAĞ yönetiminde faaliyetlerini yürütecek.

Altındağ bölgesinde bulunan özürlü vatandaşların, Altındağ Belediyesi ile olan her türlü ilişkilerinde yardımcı olmak, sorunlarını takip etmek, kısa zamanda çözülmesini sağlayarak onlara bilgi vermek amacıyla kurulan “Özürlüler İletişim Merkezi” Başkanlık bünyesinde faaliyetlerini sürdürecek. 

Merkeze başkanlık eden Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi Yasemin Karadağ, Altındağ Belediyesi olarak bir ilke imza atmaktan gurur duyduklarını belirterek, Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ’ ye özürlülere göstermiş olduğu sevgiden ve olumlu yaklaşımından dolayı şükranlarını sundu. Kendisinin de görme özürlü olduğu için sorunları çok iyi bildiğini ifade eden Yasemin Karadağ, iletişim merkezinde öncelikle özürlülere kültür, sanat ve mesleki eğitim vereceklerini belirtti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de konuşmasında Altındağ Belediyesi’nin tüm vatandaşları olduğu gibi özürlü vatandaşları da kucaklayıp, sorunları ile ilgilenmeyi en önemli görevleri olarak gördüklerini belirterek, iletişim merkezinin özürlü vatandaşlara ulaşılması konusunda çok yararlı olacağını ifade etti.

Altındağlı Özürlü vatandaşlar, Altındağ Belediyesi “Özürlüler İletişim Merkezi” ne 309 31 03 - 1193 nolu telefondan ulaşabilecekler.

Altındağ Belediyesi-Basın Yayın
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2004 Çarşamba 08:49:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?