19
Mayıs
2024
Pazar
ALTINDAĞ - ANKARA

Özürlüler İletişim Merkezi

Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ’nin talimat ve desteğiyle Kurulan Özürlüler İletişim Merkezi, Türkiye çapındaki 3200 Belediye içerisinde ilk olan bir uygulamadır.

Altındağ Belediyesi bünyesinde; 24 Mayıs 2004‘de Kurulan Özürlüler İletişim Merkezi, Ramazan ayında da yoksul vatandaşlarımıza ve özürlülerimize hizmet vermeye devam ediyor. Özürlüleri bir araya getiren Merkez, iftar yemeği verdi.

Altındağ Belediyesi’nin AK Partili Belediye Meclis Üyesi ve Özürlüler İletişim Merkezi Koordinatörü görme özürlü Yasemin KARADAĞ iletişim merkezinin hedeflerini şöyle anlattı: Merkezimiz, bölgede bulunan özürlü vatandaşları meslek edindirerek katılımcı ve saygın hale gelmesini sağlayacak. Eğitim kursları düzenleyip, bu alanda çalışmalar yapacak. Bölgedeki özürlüleri tespit ederek, ihtiyaçları konusunda destek olacak. Bilgi merkezi oluşturarak Altındağ’daki özürlülerin Sosyo-Ekonomik durumları ile eğitim ve meslek durumlarını belirleyecek. Özürlüler tiyatro topluluğu kurarak, özürlülere yönelik malzeme satış merkezi oluşturarak, şenlik, piknik, ve spor faaliyetleri ile özürlüleri biraraya getirerek özürlü vatandaşlarımızın, çocuklarımızın topluma kazandırılmasını sağlamak amacında oldularını söyledi.

Ramazan YAMAN
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 15:50:41
Güncelleme :4 Kasım 2004 Perşembe 18:09:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?