23
Mayıs
2024
Perşembe
ALTINDAĞ - ANKARA

Parasını isteyen genci hastanelik ettiler

Altındağ'da bir gencin kaçırılarak dövülmesi üzerine, gencin yakınları olayın faillerinin yakalanması için karakola akın etti.

Güneşevler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Ülkü Ocakları’ndan oldukları iddia edilen bir grup genç, iş bulma vaadiyle Suat Kılavuzcu isimli gençten para aldı. Uzun bir süre geçmesine rağmen iş sahibi olamayan Suat Kılavuzcu parasını geri almak istedi.

Ancak parayı geri vermek istemeyen gençlerle Suat Kılavuzcu arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine parayı vermeyen gençler Kılavuzcu’yu arabaya bindirerek tenha bir yere götürüp dövdü. Daha sonra da Kılavuzcu’yu Hasköy Kavşağı’na bıraktı.

Olayı duyan Kılavuzcu’nun yakınları ise olayın faillerinin bulunması için kalabalık bir grup halinde Hasköy Karakolu’na geldi. Karakol polisi olaya müdahale etmekte yetersiz kalınca çevik kuvvetten takviye istedi.

Çevik kuvvetin karakola gelmesinin ardından karakol önünde toplanan grup sakinleştirilerek dağıtıldı. Yaralanan Suat Kılavuzcu ise tedavi edilmek üzere Ankara Hastanesi’ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2005 Cuma 13:31:18
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 13:35:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?