17
Mayıs
2024
Cuma
ALTINDAĞ - ANKARA

Pazaryerleri yıkanıyor

Pazaryerlerinin akşam saatlerinde boşalmasının ardından çevreye yayılan organik çöpler, kokuları ve görüntüleriyle vatandaşları rahatsız ediyor. Çöplerin sadece toplanması yetmiyor. Sokaklara yayılan çöp suları, çevreye kötü kokular yayılmasına sebep oluyor.

Bu kötü kokular nedeniyle harekete geçen Altındağ Belediyesi, artık pazaryerlerini, toplanır toplanmaz detarjanlı sularla yıkayarak dezenfekte ediyor.

Cadde ve sokakların pırıl tertemiz olması için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Belediyenin rutin hizmetlerinden olan temizlik işlerinde titiz olacağız. Belediye olarak elimizden ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. Bu konuda vatandaşlardan da yardımcı olmalarını isteyen Tiryaki, "Evlerdeki çöpler zamanında ve saatinde çıkarılırsa, sokaklarda istenmeyen görüntüler olmaz" diye konuştu. Altındağ Belediyesi Çevre Koruma ve Temizlik Şube Müdürü Ali Şen de gerek pazaryerlerinin gerekse okul çevreleri ile cadde ve sokakların pırıl pırıl olmasına özen gösterdiklerini ifade etti.

Vatandaşların temizlik ile ilgili şikâyetlerini (0312) 341 46 01 ve 02 numaralı telefonlara iletebilecekleri belirtildi.

Ramazan Yaman
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2004 Perşembe 12:07:41
Güncelleme :28 Ekim 2004 Perşembe 10:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?