17
Mayıs
2024
Cuma
ALTINDAĞ - ANKARA

Seçim Çalışmaları Hız Kazandı.

 

AK PARTİ ALTINDAĞ İLÇE

 SEÇİM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI.

 

          AK Parti Altındağ İlçe Teşkilatı tarafından Site/Kavaklar da açılan Seçim Koordinasyon Merkezi; Altındağ bölgesinde 28 Mart Yerel Yönetim seçimleri için yoğun bir çalışma temposu içerisinde.

 

            SKM tarafından Altındağın değişik bölgelerinde açılan Seçim Büroları halkın en uğrak ve işlek yerleri haline geldi. Bu güne kadar açılan 75-80 seçim bürosunda halkın dertleri, istekleri bizzat Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları tarafından dinleniyor. Notlar alınıyor, çalışmalara ışık tutması için değerlendirmeler yapılıyor. Bu büroların bölgede daha da artacağı belirtiliyor.

 

            Seçim Bürolarının açılışlarına; AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Orhan KAYA, AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ, AK Parti Altındağ Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile bölge halkı bizzat, bazen de AK Parti İl Başkanı Dr. Nurettin AKMAN, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK, Bakanlar, Milletvekilleri, Eşleri ve yoğun bir halkın katılımı oluyor.

 

            AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Orhan KAYA “Gerek İlçe Teşkilatımız, gerek Belediye Başkan Adayımız, gerekse Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarımız 28 Mart Yerel Yönetim seçimlerinde AK Partinin Altındağ da %80-%100 oy alması için çalışıyor. Seçim bürolarımız hızla mantar gibi bölgemizde dağılarak açılıyor. Seçim Bürolarımızın başına muhakkak bir Belediye Meclis Üyesi Aday arkadaşımızı, yada İl Genel Meclis Üyesi Aday arkadaşımızı bırakıyoruz. Arkadaşlarımız bizzat bölge halkının şikayet, talep ve isteklerini dinleyerek notlar alıyor. Şimdi ki çalışmalarımızda bize ışık tutuyor ve 28 Mart’tan sonra bu bilgiler bizlere kaynak olacaktır” dedi.

 

            AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ “ 28 Mart Yerel Yönetim Seçimlerine az bir zaman kaldı. AK Parti Altındağ Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşlarımızla, İl ve İlçe Teşkilatımızla, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımızla uyum içerisinde yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. 28 Mart Türkiye genelinde olduğu gibi Altındağ’da da AK Partinin zaferiyle sonuçlanacaktır. Tüm gayretlerimiz bu yöndedir. Altındağlı tüm hemşehrilerim 28 Mart sabahı Altındağ da ve Büyükşehirde ve diğer Ankara’nın metropol İlçelerinde hatta tüm yurtta Yerel Yönetimlerin uyum içerisinde Merkezi Hükümetle çalışarak projeler üretilebilmesi içn AK partiye oy verecektir. Bizler halkımıza hizmet için yola çıktık. Ayırmayan, kayırmayan, savurmayan şeffaf bir yönetim anlayışıyla “Çalışan Belediye Altındağ” olacaktır diyen TİRYAKİ Belediyenin yeni dönem parolasının da “İnsanca Hizmet, İnsanca Muamele” olduğunu ifade ederek, Altındağ da yaşayan tüm hemşehrilerine sağlıklı ve mutlu yarınlar dileğinde bulundu.       

Yayın Tarihi : 14 Mart 2004 Pazar 15:20:11
Güncelleme :14 Mart 2004 Pazar 15:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa güler IP: 78.167.210.xxx Tarih : 5.05.2008 15:48:53

yazık oldu orhan kaya'ya