20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINDAĞ - ANKARA

SEYYAR SATICILAR TERÖR ESTİRİYOR

ALTINDAĞ BELEDİYESİ ZABITALARINA SALDIRI

Ulus ve civarında kaldırımları işgal eden, haraç toplayarak esnaf üzerinde baskı kurmaya çalışan bir kısım seyyar satıcılar Altındağ Belediyesi Zabıta görevlilerine saldırdı.

Ulus postanesinin arka kısmında kaldırımları işgal edip, bağırarak satış yapan, çevrenin huzur ve asayişini tehdit eden seyyar satıcılar esnaf ve vatandaşların şikâyeti üzerine Altındağ zabıta görevlileri tarafından engellenmeye çalışıldığı esnada satır, demir hortumu ve bıçaklı saldırıya uğradılar. Zabıta Başkomiseri Mehmet DOĞANAY, Komiser Erdoğan ARLIER, Zabıta Memuru Sadık GÜNGÖR, Zabıta Memuru Yaşar YILDIRIM’ Zabıta Memuru Erhan TOKDEMİR, in yaralandığı olayda örgüt oluşturarak, çevreyi haraca kesen seyyar terörüne halk lanet yağdırdı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Zabıta Memuru Yaşar YILDIRIM’ ın iki ameliyat geçirdiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak Altındağ Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ; “Bölgemizde cereyan eden bu elim olaydan büyük üzüntü duydum. Ülkemizin kanayan yaralarından biri haline gelen bu olaya seyirci kalamayız. Bölge esnafının ve vatandaşların, huzur ve asayişini kollamak için görev yapan 5 zabıta personelimize acil şifalar diliyorum. Esnafa ve vatandaşlara kapılarımızı açtık, her kesimin sorunları ile ciddi anlamda ilgileniyoruz. Ancak haksız kazanç sağlayarak, vatandaşların huzurunu bozan, kanun nizam dinlemeyerek çevrede hakimiyet oluşturmaya çalışan bu tür seyyar satıcıların kökünü temizlemeye kararlıyız. Bu tür olayların takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Altındağ Belediyesi-Basın Yayın
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2004 Çarşamba 08:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?