18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Veysel TİRYAKİ görevi devraldı.

ALTINDAĞ'DA YENİ DÖNEM
 
          28 Mart Yerel Seçimlerinde Altındağ Belediye Başkanlığı’na seçilen Veysel TİRYAKİ görevi devraldı. Törende duygulu anlar da yaşandı.
 
          AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı olan Veysel TİRYAKİ, 28 Mart Yerel seçimlerinde yaklaşık %65 oy alarak Altındağ Belediye Başkanı oldu.
 
          Altındağ İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan TİRYAKİ’yi Altındağ Belediye Başkanı M. Ziya KAHRAMAN törenle karşıladı. Tüm Belediye Personelinin de katıldığı törene; AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Orhan KAYA, Yönetim Kurulu Üyeleri, 28 Mart’ta Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği’ne seçilen yeni üyeler, Eski Belediye Meclis Üyeleri ve Vatandaşlar katıldı.
 
          Altındağ’a hizmet için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı M.Ziya KAHRAMAN “Altındağ Ankara’nın Merkezi bir ilçesidir. Çarpık yapılaşmalar sonucu Ekonomik ve Sosyal sıkıntıların iç içe yaşandığı bir bölgedir. Elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da tüm personelin gayretlerini artırarak yeni seçilen Veysel Başkana destekçi olmalarını istiyorum. Bu bir bayrak yarışı. Yarışı kazanan sayın Veysel TİRYAKİ beyi kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.
 
          Altındağın varoşlarında yaşayan insanların kendilerine büyük vebal yüklediklerinin bilinci içinde olduklarını vurgulayan yeni Başkan Veysel TİRYAKİ “Altındağ’ın proplem ve sorunlarını bilerek aday oldum. Uzun süre yaptığım Mülki İdare Amiri olarak Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevlerinden sonra Altındağlılara hizmet amacıyla bu sıkıntılı göreve talip olduk. Tüm bu sıkıntıların üstesinden AK Parti Hükümeti, Büyükşehir Belediyesi işbirliği içerisinde projeler geliştirerek geleceğiz. Kentsel Dönüşüm projelerini de daha da geliştirerek uygulamaya devam edeceğiz. Ankara değil tüm Türkiye Altındağı konuşacak. Hizmet için varız. Bizimle koşacak, hizmet için yarışacak, tüm personelle uyum içerisinde çalışacağız. Siyasi fikri ne olursa olsun Altındağ için seferber olup, hizmet için gayret sarfederek, Altındağı makus halinden kurtaracağız. Altındağ'da yeni dönem başlamıştır” dedi.
 
           Başkan KAHRAMAN, makamında Yeni Başkan Veysel TİRYAKİ’ye Başkanlık Mühürünü ve Mühür Beratı ile Altındağ Rozetini teslim ederek, Başkanlık görevini devretti. Görevi devralan TİRYAKİ de yakasındaki Parti rozetini çıkararak Ziya Beyin yakasına taktı. Bundan sonraki hayatında ve çalışmalarında başarılar diledi.
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2004 Cumartesi 14:34:03
Güncelleme :3 Nisan 2004 Cumartesi 15:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?