20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINDAĞ - ANKARA

Yaşlılar Haftası

 TİRYAKİ : YAŞLILARIMIZA SAHİP ÇIKILMASI GEREKİR.

“19-24 Mart Yaşlılar Haftası” münasebetiyle AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ ve Eşi Saadet TİRYAKİ Altındağ Belediyesi Doğantepe Yaşlılar Evi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Altındağ İlçe Hanımlar Komisyonu tarafından organize edilen ziyaret proğramına; TBBM Başkan Vekili ve Ankara Milletvekili İsmail ALPTEKİN’in Eşi, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ankara Milletvekili Haluk İPEK ve Eşi, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah GÜL’ün Eşi, AK Parti Ankara Milletvekilleri Salih KAPUSUZ, Faruk KOCA, Talat KARAPINAR ve Eyüp SANAY’ın Eşleri  katıldı. Ziyarete iştirak eden Milletvekili eşleri, yaşlılara çeşitli hediyeler vererek, yaşlılarla sohbet edip, onların dertlerini dinleyerek gönüllerini aldılar. Milletvekili beylerin ayrılmasından sonra şark köşesinde Yaşlılar evi sakinleri ile kahvaltı yapan hanımlar, odalarından inemeyen yaşlıları da odalarında ziyaret ettiler.

        Ziyarette açıklama yapan AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel TİRYAKİ ile AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ankara Milletvekili Haluk İPEK “Yaşlılarımıza sahip çıkılması gerekir. Unutmayalım ki bir gün bizlerde yaşlanacağız. Bu tür evlerin olmaması gerekir ama ne yazık ki ekonomik ve sosyal sıkıntıdan ya da kimsesi olmayan insanlarımıza sahip olunması bakımından bu evlere ihtiyaç duyulmaktadır. Yaşlılarımızın yaşam boyunca deneyim ve tecrübeleri mevcuttur. Onların bu derin tecrübe, deneyimleri bizlere ışık tutar. Yaşlılarımızı belirli günlerde değil her zaman hatırlayıp, ziyaret ederek gönüllerini almalıyız”  

Yayın Tarihi : 20 Mart 2004 Cumartesi 18:08:22
Güncelleme :2 Nisan 2004 Cuma 19:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?