30
Mayıs
2024
Perşembe
ALTINDAĞ - ANKARA

Yaz Şenlikleri 22 Temmuz'da

Altındağ Belediyesi'nin geleneksel hale gelen Yaz Şenlikleri, 22 Temmuz'da başlıyor.

Yaz Şenlikleri'nin sıcak yaz akşamlarını sıkıcı olmaktan çıkarıp eğlenceli bir hale getirmek için düzenlendiğini kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Altındağlıların büyük bir bölümü ekonomik sıkıntı içinde yaşıyorlar. Temmuz ve Ağustos ayları boyunca ilçenin 10 farklı bölgesinde düzenleyeceğimiz şölenlerle tatile gidemeyen vatandaşlarımız için yaz akşamlarında iyi vakit geçirme olanağı sağlayacağız. Eğlenceyi Altındağlılara getiriyoruz" diye konuştu.

Bu arada, şenlik programı da belli oldu. Altındağ Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Eylül İlkim İlk ve pop müzik sanatçısı Özhan'ın konser vereceği şenliklerde palyaçolar, uzun adam, birbirinden yetenekli jonglörler de yer alacak. Kukla ve havai fişek gösteriyle renklenecek şenliklere giriş ücretsiz olacak.

22 Temmuz günü saat 19.00'da Sol Fa Sol Pazar Yeri'nde düzenlenecek açılış töreniyle başlayacak olan ve Temmuz-Ağustos ayları boyunca 10 farklı noktada yapılacak etkinliklerin gerçekleştirileceği tarih ve bölgeler şöyle:

"24 Temmuz Mehmet Akif Ersoy Parkı, 29 Temmuz Cemre Parkı, 31 Temmuz Çamlık Parkı, 5 Ağustos Karapürçek Pazar Yeri, 7 Ağustos Örnek Pazar Yeri, 12 Ağustos Seğmenler Parkı, 14. Ağustos Alemdağ Pazar Yeri, 19 Ağustos Gülpınar Mahallesi ve 21 Ağustos İskitler Mahallesi."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 17:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?