15
Mayıs
2024
Çarşamba
ALTINDAĞ - ANKARA

Yaz spor okulunu ziyaret etti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaz okuluna katılan öğrencilere top ve raket hediye etti.


Geçtiğimiz hafta Altındağ Belediyesi Spor Tesisi'nde düzenlenen Yaz Spor Okulu'nu ziyaret eden ve kurslara katılan öğrencilere forma hediye eden Başkan Tiryaki, bugün de dört ayrı dalda eğitim verilen spor okulunda tenis kursuna katılan öğrencilere raket dağıttı.

Etkinlik öncesi velilerle sohbet eden Veysel Tiryaki, yaz okullarıyla tatilini Altındağ'da geçiren öğrenciler için başarılı bir hizmet başlattıklarını söyledi. Çocukların kötü alışkanlık kazanmamaları için belediye olarak seferber olduklarını belirten Başkan Tiryaki, "1950'li yıllardan bu yana Altındağ çok ihmal edildi. Yüzde 85'i imarsız gecekondularla dolu. Bu sorunu, sıkıntıyı da en çok geleceğimiz olan çocuklarımız çekiyor. Madde bağımlılığı hızla artıyor. Biz bu sorunu ortadan kaldırmak için yatırımlara önem verdik. Bölgede Altındağ Belediyesi Spor Tesisleri'nin yanında onlarca tesis açtık. Çocuklarımız için para harcamaktan hiç kaçınmadık. Şimdi siz velilerden bu tesislere sahip çıkmanızı istiyoruz. Belediyenin düzenlediği her etkinliğine katılın. Çocuklarınızı gönül rahatlığı ile gönderin" diye konuştu.


Forma dağıtımının ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Tiryaki, miniklerin yaz okulundaki gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında da bilgi aldı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2007 Salı 11:01:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
samet ünlü IP: 88.231.125.xxx Tarih : 9.08.2007 11:30:01
ya bnde altındağda oturuyorum bunun kampanyası hala devam ediyor mu?