1
Haziran
2024
Cumartesi
GÖLBAŞI - ANKARA

Başkan Haşlak sorunları dinledi

Gölbaşı Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne kavuşan köylerin sorunlarını yerinde görmek ve çözüm üretebilmek amacıyla, mahalleri ziyaret ederek mahalle muhtarı ve vatandaşlardan mahallenin sorunlarını dinledi.

Başkan Haşlak, bu yıl yeni mahalleleri tekrar ziyaret etmeye başlayan Haşlak, ziyareti sebebi ile mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinden mahallelerin sorunlarını dinliyor ve çözüme hep beraber karar veriyorlar.
Geçen yıl altyapısı Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan 22 yeni mahallenin merkeze bağlantı yollarının asfaltı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Başkan Haşlak, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, "Gölbaşı'nın her mahallesine aynı hizmeti götüreceğiz. Yeni çıkan yasayla mahalle statüsü kazanmanız iyi oldu. Bizimde hizmet alanımız genişledi. Merkeze bağlantı yollarınızı asfaltladık. Mahalle içi yerleşim alanlarının imar planlarını yaptık. Şimdi ise bir plan dahilinde için mahalle içi kaldırımlarınızı yapıp daha sonra asfaltlarınızı dökeceğiz" dedi.

Mahalleye yaptığı ziyaretten memnun olduklarını söyleyen Velihimmetli mahalle muhtarı Mustafa Yiğit, "Hizmetlerinden dolayı başkan Haşlak'a ve ekibine teşekkür ediyorum. İkinci tur ziyaretlerin ilk ziyaretin köyümüze olmasından mutlu olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 15:40:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?