29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÖLBAŞI - ANKARA

Başkan Haşlak'tan dernek açılışı

Gölbaşı Belediye Başkanı A.Nasır Haşlak, Gölbaşı Haymanalılar Derneği'nin açılışını yaptı.

Süleyman Koyuncu başkanlığında 24 kişiden oluşan Derneğin açılışına Gölbaşı Belediye Başkanı A.Nasır Haşlak, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, çeşitli ilçelerden gelen çok sayıda Haymanalı, siyasi parti temsilcileri, diğer hemşehri derneklerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek açılışını yapan Başkan Haşlak, bu tür girişimlere her zaman destek verdiklerini, Gölbaşı'na ve Gölbaşı'nda yaşayan tüm Haymanalılara hayırlı uğurlu olmasını diledikten sonra açılış kurdalasını kesti. Açılışlara çok sayıda siyasi parti temsilcilerinin ve aday adaylarının katılması renkli sohbetlere neden olurken, halaylarla süslenen açılış güzel anların yaşanmasına da vesile oldu.

Açılışlar sonrası Gölbaşı Haymanalılar Derneği Başkanı Süleyman Koyuncu, Gölbaşı'nda yaklaşık 6 bin Haymanalı yaşıyor. Bunun için yaşadığımız şehri, yaşadığımız mahalleyi kucaklamak, Haymanalı olsun yada olmasın herkesi, her kesimi kucaklamak niyetiyle yola çıktık. Eğitime kültüre özel bir önem veriyoruz. Ülke olarak geleceğimizin eğitimli kuşaklarla aydınlık olacağını, birbirimize vereceğimiz sevgiyle, saygıyla, hoşgörüyle bütün sorunları aşacağımıza, barış içerisinde yaşayan bir toplum olacağımıza, tek vatan tek bayrak altında birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimize yürekten inanıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 08:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?