20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÖLBAŞI - ANKARA

Başkan Haşlak'tan hastane ziyareti

Ankara'nın Gölbaşı Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, ek hizmet binasının yapımı devam eden 50 yatak kapasiteli Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bugüne, her hafta hasta ziyaretlerinde bulunan ve bugüne kadar 10 binin üzerinde yaşlıyı ve hastayı ziyaret eden Haşlak, hastanede tedavi gören hastalara birer gül vererek şifa diledi. Başkan Haşlak'ın ziyaretinin, kendileri için büyük bir moral olduğunu söyleyen hasta ve hasta yakınları duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hastaları, yaşlıları, ziyaret etmek gerektiğini belirten Haşlak, "Bunun aynı zamanda bir ödev olarak kabul etmek, insani ve dini bir vecibe olduğunu bilmek, bu ve benzeri ziyaretleri yaygınlaştırmak toplumsal dayanışma ve sevgiyi arttıracaktır. Bu yaygınlaşacak davranış biçimiyle de, gün gelip de yaşlandığımızda veya hastalandığımızda, bizimde aynı şekilde belki bir ilaçtan daha fazla ihtiyaç duyacağımız, şifa dileyen, el uzatan, moralimizi yükselten ziyaretçilerimiz olacaktır. Hastanemizde yatan ve tedavileri devam eden hastalarımıza Allah'tan, acil şifalar, burada çalışan sağlık personelimize de başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?