30
Mayıs
2024
Perşembe
GÖLBAŞI - ANKARA

Belediyenin 2009 bütçesi kabul edildi

Gölbaşı Belediyesi 2009 Mali Yılı Bütçe Tasarısının, Hukuk-Tarifeler-Plan ve Bütçe-Hesap Tetkik Komisyonu'nun raporu, Belediye Meclis toplantısında kabul edildi.

Bütçe görüşmeleriyle ilgili olarak MHP Grubu adına Ahmet Çavdar'ın düşüncelerini aktarmasının ardından CHP Grubu adına Polat Güneşdoğmuş da genel bir değerlendirmede bulundu. AK Parti grubu adına Hürriyet Ergezer ve Yakup Kurtoğlu'nun da görüşlerini meclisle paylaşmalarının ardından 2009 yılı mali bütçesi tek tek oylanarak kabul edildi.

Belediye Başkanı Nasır Haşlak, oylamanın ardından yaptığı açıklamada, bütçenin hayırlı olmasını dileyerek, "Bugüne kadar yaptıklarımız ortadadır. Eksiklerimiz olabilir ama Gölbaşılı vatandaşlarımız görüyor ki, bugüne kadar hiç el atılmamış konularda bile Gölbaşı için yepyeni ufuklar açmış bir yönetimiz. Her alanda Ankara'nın en dikkat çeken, beğeni toplayan uygulamalarına imza attık. Bu ayın sonlarında yapacağımız açılışlarla bu başarılarımızı halkımızla paylaşacağız. Bugün AB standartlarının bile
üzerinde yeşil alana sahip sayılı belediyelerden biri konumundayız. Asfaltıyla, kaldırımıyla, sosyal aktiviteleriyle, sağlığıyla, temizliğiyle, kültür hizmetleriyle Gölbaşı tarihinin en başarılı yerel yönetimi olduğumuzu çok açık ve net olarak ifade edebilirim. Tüm hizmetlerimizde halkımızın olduğu kadar bizlere destek veren değerli meclis üyesi arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 15:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?