30
Mayıs
2024
Perşembe
GÖLBAŞI - ANKARA

Belediyenin projeleri denetlendi

Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Göksel Akbaş, yapımları devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapımına başlanan önemli projeleri yerinde denetleyen ve çalışmaların planlandığı şekilde yürüdüğünü belirten Akbaş, hizmete açılan tesislerin yanı sıra, inşaatları devam eden Kültür Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ve Şafak Kültür Evi'nin de hizmete açılmasıyla Gölbaşı halkının sosyal tesis anlamında rahat bir nefes alacağına inandıklarını söyledi.

Sosyal tesislerin açılışlarını birkaç ay içinde yapmayı planladıklarını hatırlatan Akbaş, "Bu yönde yürüttüğümüz çalışmalar planlandığı gibi devam etmektedir" dedi.
Şafak Mahallesi'nin asfaltını döken Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Akbaş, daha sonra TEK yolu üzerinde kaldırım ekiplerinin çalışmalarını denetledi.

Örnek bir belediye olma yolunda hiç durmadan çalıştıklarını, Gölbaşı'na değer katan projelere imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Akbaş, "Göreve geldiğimiz günden bugüne yapılan bu çalışmalarla Gölbaşı artık bir marka olmuştur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 18:27:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?