31
Mayıs
2024
Cuma
GÖLBAŞI - ANKARA

Gölbaşı'nda çocuklara aile şefkati

Gölbaşı Şahin Sevin İlköğretim Okulu'nda öğrenimlerine devam eden, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Gazi Çocuk Yuvası öğrencileri, Gölbaşı Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Ekşi'yi göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Başkan Vekili Ahmet Ekşi, "Bu çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Hayata 5-0 geriden başlayan bu çocuklarımıza sıcak bir aile ortamı oluşturarak, yarınlara hazırlama sürecinde Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'nun yanı sıra toplum olarak bizlere de görevler düşmektedir. Bizim amacımız bu tür hizmetler sonucunda çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek ve geleceğe yönelik attığımız bu adımla da onları, toplum içinde iyi yerlere gelmiş, ülkesi için çalışan saygın kişiler olarak görebilmektir" dedi.

Yapılan hizmetlerin Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından kontrol altında tutulduğunu ifade eden Ekşi, "Çocuklarımızın geziler, eğlenceler gibi sosyal ihtiyaçları ile sağlık ihtiyaçlarının karşılanması da bizlerin sorumluluğu altındadır. Çocuklarımız için tahsis edilen evlerde her tür ihtiyaçları karşılanmakla beraber, yönetici anne olarak başlarında bulunan meslek lisesi çocuk gelişimi uzmanları da çocuklarımızın manevi eksikliklerini giderebilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Gölbaşı Belediye
Başkanımız A.Nasır Haşlak da çocuklarımıza yapılan bu hizmetlerde bizlere her türlü desteği veriyor. Kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 12:58:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?