20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÖLBAŞI - ANKARA

Haşlak, Gölbaşı'na yeniden talip

Ankara'nın Gölbaşı Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, vatandaşa hizmet etmek için yeniden başkan adayı olduğunu söyledi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı'na Gölbaşı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Başkan Haşlak, önümüzdeki dönemde vatandaşlara hizmet etmek için yeniden aday adayı olduğunu ifade etti. AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törenle, önümüzdeki yerel seçimlerde aday adaylığını resmen açıklayan Haşlak, görev süreleri içerisinde yaptıkları hizmetleri ana başlıklarla anlattı.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Şimşek ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Belediye Meclisi üyelerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Haşlak, "Önümüzdeki dönem için Gölbaşı'nı eğitim ve turizm kenti yapmayı hedefliyoruz. Bugün, bütçesi 9 triyondan 76 trilyona çıkmış, nüfusu hızla artan, yüz ölçüm olarak Ankara'nın beşte birine sahip hızla büyüyen bir Gölbaşı ile karşınızdayız. Az zamanda başardığımız hizmetlerle, dünden çok daha çağdaş, modern bir kent görünümüne kavuşan Gölbaşı'nı, önümüzdeki dönemde yapmayı planladıklarımızla çok daha yaşanılır, Ankara'nın bir numarası yapmak azmindeyiz. Bizlere bugüne kadar destek veren ilçe teşkilatımıza ve özellikle halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Aday adaylığı başvurusunu basın mensupları ve katılımcıların önünde AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek'e takdim eden Başkan Haşlak, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aday adaylığı başvurusunu teslim alan Şimşek ise, "Gerek eski ilçe yönetimi ve gerekse yeni yönetim olarak, Sayın Başkanın yaptıklarını takdirle karşılıyoruz. Gölbaşı geçen 4.5 yıl sürecinde önemli mesafeler kat etti. Huzurlarınızda başvuru formunu teslim alıyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 18:16:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?