30
Mayıs
2024
Perşembe
GÖLBAŞI - ANKARA

İlköğretim Haftası kutlandı

Gölbaşı Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, her yıl olduğu gibi bu yılda öğrenci ve okullara her türlü destekte bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

İlköğretim Haftası kutlamaları Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Belediye Başkanı A.Nasır Haşlak, Garnizon Komutanı Bilal Sarıdoğan, Emniyet Müdürü Ahmet Akengin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, AK Parti İlçe Başkanı Asker Yıldız, Gölbaşı Belediye Başkanı Yardımcısı İsmail Ünal ve Gölbaşı Belediyesi birim müdürlerinin ve Göl-Der Başkanı İsa Ömercan'ın katılımıyla, Gölbaşı İnönü İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, "İnönü İlköğretim Okulu'nun tadilat ve onarım işlerini üstlenen, boya ve badanasını yapan Gölbaşı Belediyesi'ne ve belediye ekiplerine ve Gölbaşı'ndaki okullarımızdan hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak'a, şahsım, 25 bin öğrencimiz ve personelim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra okulun tadilatı, onarımı ve boyanmasında emeği geçenlere plaket verildi. Teşekkür plaketini Kaymakam Raşit Zengin'den alan Başkan Haşlak, "Göreve geldiğimizden bu yana kesintisiz her sene gerek okullarımıza gerek öğrencilerimize yapmış olduğumuz destek bundan sonra da artarak devam edecektir" şeklinde konuştu.

Program daha sonra Kaymakam Raşit Zengin, Başkan Haşlak ve eğitimcilerin hep birlikte davul zurna eşliğinde çektikleri halay ve yenilenen sınıfların gezilmesiyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 12:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?