22
Mayıs
2024
Çarşamba
KALECİK - ANKARA
Belediye Sayfaları

Büyükşehir belediyesi asfalt yeniliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilçe ve beldelerde asfalt yardımlarına devam ediyor. Elmadağ ilçesine geçtiğimiz haftalarda yapılan asfalt yardımının ardından dün de Kalecik ilçesine 48 kilometre asfalt yardımı yapıldı. 

2007 yaz ayının başlamasıyla birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara'ya bağlı ilçe, belde ve köylerde asfalt yardımlarına başladı. Geçtiğimiz hafta CHP'li Elmadağ Belediyesi'ne asfalt yardımında bulunan Büyükşehir Belediyesi, dün de AK Parti'li Kalecik ilçesine asfalt yardımında bulundu. Törende Kalecik Belediyesi 1 tosun ve 3 koyun kurban etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Burhan Yazar, kurban kesilmesine Başkan Gökçek'in karşı çıktığını hatırlatarak, "Bu kurbanlardan kimseye vermeyin sadece yardıma muhtaç ve hayır kurumlarına bağışlayın" dedi. 

Yazar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in talimatıyla Kalecik'e 48 kilometre asfalt yardımı gerçekleştiğini ifade ederek," Kalecik'in 14 tane köyünü sağlık ocağı okul, cami, askeriyenin bütün yerlerini asfaltlayacağız. Yapılan hizmeti daima hatırlamanızı istiyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Kalecik bağlandı. Doğduğum yer olan Yozgat'ın da Ankara'ya bağlanmasını çok istiyorum. Bazı özürlü vatandaşların evlerinin önüne kadar asfalt yapılması için talimat verildi" diye konuştu. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e dua etmelerini isteyen Yazar, vatandaşlar tarafından alkışlandı. Yazar, ayrıca Kalecik ilçesinde bulunan okullara oturak göndereceklerinin sözünü verdi. Bir çok siyasi parti geldi geçti ama Ankara ve ilçelerinin tarihte bu kadar çok hizmet görmediğini iddia eden Yazar, Allah hizmet edecek insanlara başımıza getirsin. İnsanların mutluluğunu parayla satın alamazsınız. Sizler dua edin hizmeti Melih Gökçek'ten bekleyin. Hizmette dargınlık olmaz. Bu bölge bize oy vermedi bu bölge oy verdi diye haksızlık yapmayacağız. Hangi parti olursa olsun Ankara Büyükşehir Belediyesi oraya hizmet götürecektir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 13:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?