19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

3.Tiyatro Festivali başlıyor!

Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nin perdeleri usta tiyatrocular için açılıyor.

Mamak Belediyesi 3. Tiyatro Festivali’nde Türk Tiyatrosu’nun dev isimleri her gün saat 20:00’de Mamaklılarla buluşacak. Tiyatro festivalinde tüm oyunlar ücretsiz olarak izlenebilecek. Tiyatro severler davetiyeleri, Mamak Kültür Merkezi’nden temin edebilecek.

Festival, Bugün Abdullah Şahin Halk Tiyatrosu’nun Çılgın Yenge oyunuyla start alıyor. Gösterime girdiğinde büyük beğeni toplayan ve kapalı gişe oynayan kahkaha tufanı Çılgın Yenge’de, Aydan Şener, Abdullah Şahin, Soner Arıca, Fulden Akyürek, Muhlis Asan gibi ünlü sanatçılar rol alıyor.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Mamak’ta tiyatro izlemeyen kimsenin kalmayacağını belirterek, “Geleneksel tiyatro festivalimiz çerçevesinde her yıl Türk Tiyatrosu’nun dev isimlerini ilçe halkıyla buluşturuyoruz. Mamaklılara nezih bir ortamda kültürel etkinliklere katılma imkânı sağlıyoruz. İnsani etkileşimi en yoğun olan sanat dallarından birisi tiyatrodur. Tiyatronun olmazsa olmazlarından biri de seyircidir. Mamaklı bütün tiyatro severleri etkinliklere katılmaya, oyunları izlemeye davet ediyorum” dedi.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 10:24:27
Güncelleme :5 Ocak 2009 Pazartesi 10:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?