26
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

30 Mart Mamak’ta değişim zamanı

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın ile Mamak ilçe Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz’ün Lale iş Merkezinde bulunan Lale Düğün Salonunda ortaklaşa düzenledikleri toplantı gövde gösterisine dönüştü.

Kalabalık ellerindeki Türk bayrakları ve CHP bayrakları salonda renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu.Karayalçın ile Veli Gündüz’ün sahneye birlikte çıkması salondakilerin coşkusunu arttırdı.

Dakikalarca slogan atan partililerin sesi salonu inletti. CHP Mamak Belediye Başkan Adayı olarak Mamak’a daha iyi hizmet etmek için aday oldum. Mamak’ı tekrar kazanmak için çalışacağız. Mamak ‘ta önemli bir birliktelik elde ettik. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Geldiğimizde şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik sunacağız. Mamak’ta yaşayan, Mamak’ın sorunlarını ve çözümlerini üretecek projeleri hazırladığını ve Mamak halkının refahı ve mutluluğu için aday olduğunu söyleyen Veli Gündüz Şahin,Mamak’ı Ankara’nın cazibe merkezi haline getireceklerini ve bunu yaparken Mamak Halkının yerinden,yurdundan edilmeyeceğini kesin bir dille ifade etti.Salon’a sığmayan ve dışarıda kalan partililere de seslenen Şahin,çok duygulandığını ve bu kalabalığın 30 Mart Sabahının Müjdecisi olduğunu söyleyerek’’Mamak’ta 30 Mart sabahı değişim rüzgarları esecektir’’ dedi.Sözleri sık sık sloganlarla kesilen Veli Gündüz Şahin daha sonra sözlerine şöyle devam etti:

Akşemsettin Mahallesi’ndeki spor kompleksini de tekrar gündeme getirerek inşaatına başlanacağını açıkladı ve konuyla ilgili şunları söyledi: “spor kompleksi için Gökçek’e devredilen araziye şimdiye kadar bir çivi çakılmadı. Mamak’a hareket katacak olan bu spor kompleksinin inşaatını Büyükşehir’le yeniden başlatacağız. Kapalı spor salonu, açık spor alanları, voleybol, basketbol, açık futbol sahaları ile bir stadyumun bulunduğu kompleksle birlikte yüzme havuzları ve bir aquapark Mamak’a kazandırılacak.” 

Abdullah ORTAÇ KENTHABER MAMAK
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 12:25:17
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 17:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?