20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAMAK - ANKARA

39 ayrı nokta açılışa hazır

Mamak Belediyesi, ilçenin daha modern, çağdaş, tercih edilebilir bir hale gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte 24 saat mesai yapan Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 90 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Mamak'ta modern binalar, iş merkezleri, sosyal tesisler ve yeşil alanların yapımı sürerken, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de 24 saat mesai yapıyor. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalara hız veren ekipler, şu ana kadar 90 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Şehir içinde 20 kilometre yol açan Fen İşleri, 80 kilometrekare de tretuvar döşedi. 5 ayrı ekip de asfalt yama çalışmasını devam ettiriyor. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, asfalt serme çalışmalarında kendilerine destek veren Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, "9 senede yaklaşık 1 milyon 800 bin ton asfalt serdik. Bu sezon hedefimiz 200 bin ton asfalt atmak, 125 bin metrekare bordür döşemek" dedi. Yapılaşması tamamlanan tüm mahallelerde tretuvar ve bordür çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Başkan Şahin, şehir içinde yol açma çalışmalarına da devam edeceklerini bildirdi. Başkan Şahin, "Çağdaş ve modern bir Mamak için planlı, programlı, titiz bir çalışma takvimi yürütüyoruz" dedi.

Başkan Şahin, yol yapımından, konut ve iş merkezi inşaatına kadar 67 ayrı noktada pek çok çalışmayı eş zamanlı olarak gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Aralarında spor kompleksleri, iş merkezleri, parklar ve örnek sokakların da bulunduğu 39 ayrı nokta açılışa hazır hale getirildi" diye konuştu. Mamak'ı hak ettiği yere getirmek için gece gündüz demeden yoğun bir çalışma programı yürüttüklerini belirten Şahin, hedeflerinin ilçeyi Başkent'in öncü belediyelerinden biri haline getirmek olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 17:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?