29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAMAK - ANKARA

8 mahalleye fatura tahsilat ofisi

Mamak Belediyesi fatura ödemelerinde yeni bir hizmet başlatıyor. Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Mamak'ta 8 ayrı bölgeye vatandaşa büyük kolaylık sağlayacak fatura tahsilat ofisleri kurulacağını söyledi.

Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (BEDAŞ) ile ortak bir çalışmaya imza atan Mamak Belediyesi, Mamak'ta 8 ayrı mahallede fatura tahsilat ofisi açmaya hazırlanıyor. Ofisler, Başak, Hürel, Yeşilbayır, Mutlu, Tuzluçayır, Kazım Orbay, Büyük Kayaş ve Aşık Veysel Mahalleleri'nde kurulacak. Yapımına 15 gün sonra başlanacak olan ofisler 2 etap halinde inşa edilecek. Tahsilat ofislerinin önce dördü tamamlanarak hizmete sunulacak. Hemen ardından da 2. etap tamamlanacak. 2 ay gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlanacak olan tahsilat ofislerinde vatandaşlar, elektrik, su, telefon, doğalgaz, kablo TV, internet faturalarını kolaylıkla yatırabilecek. Tahsilat ofislerinde gerek duyulduğunda muhtarlıklar, zabıta noktası ve vergi dönemlerinde vergi memurları bulunacak.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, tüketicilerin faturalarını kolayca ödeyebilmesi için böyle bir çalışma başlattıklarını belirterek, "Tahsilat ofisinde vatandaşlar doğalgaz faturalarını yatırarak, aynı yerde kartlarına doğrudan gaz dolumu yapabilecekler. Su, elektrik, doğalgaz, internet faturalarını da sorunsuzca ödeyebilecekler. Vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak ve vezne tahsilatların da yaşanan sorunların giderilmesi amacı ile Mamaklılara yürüme mesafesinde kurulacak tahsilat ofislerimizde hem zaman kaybının önüne geçilecek hem de kuyruk çilesi bitecek" dedi

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 16:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?