18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

81. yıla 81 anasınıfı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği, Ali Kuşçu İlköğretim Okulu’na anasınıfı kazandırdı. Anasınıfının açılışı için düzenlenen törene katılan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, hayırsever Nafia Ersavcı’ya teşekkür ederek, “Bu güzelliğe imza atmak her şeyden daha önemli” dedi.

81. Yıl, 81 Anasınıfı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin (TYSD) kuruluşunun 81.yıl anısına başlattığı 81 yıl 81 il 81 anasınıfı projesi kapsamında Ali Kuşçu İlköğretim Okulu’na anasınıfı kazandırıldı. Anasınıfına, hayırsever Nafia Ersavcı’nın ismi verildi. Anasınıfının açılışı için düzenlenen törene Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürü Remzi İnanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, TYSD üyeleri ve davetliler katıldı.

“Her Şeyden Önemli”

Hayırlı olsun dilekleriyle kurdeleyi kesen Başkan Akgül, hayırsever Nafia Avcı’ya hizmetinden dolayı teşekkür ederek, “Bu güzelliğe imza atmak her şeyden çok daha önemli. Sizin şahsınızda, büyük bir heyecan ve azimle çalışan derneğinizi yürekten kutluyorum” dedi.

“Üniversite Yaptırmak Kadar Önemli”

Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürü Remzi İnanlı da, okul öncesi eğitime bir taş koymanın bir üniversite yaptırmak kadar önemli olduğunun altını çizdi. İnanlı, 0-6 yaş grubu çocukların doğru eğitimiyle geleceğimizin de emin ellerde olacağını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç da, TYSD’nin 81 anasınıfı projesini şimdiden geçtiğini belirterek, emeği geçen herkesi kutladı.

“Aferin Aldılar”

Ersavcı’ya TYSD tarafından teşekkür plaketinin verildiği törende, minik öğrenciler de sundukları birbirinden güzel gösterilerle, büyüklerden bol bol aferin aldı. Minikler daha sonra hayırsever Ersavcı’nın elini öperek, teşekkür etti.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 12:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?