18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Akgül esnafın derdini dinledi

BAŞKAN AKGÜL ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün esnaf gezileri sürüyor. Mamak Çarşı'da iş yerlerine konuk olan Akgül, "Esnafımızın her zaman yanında olacağız" dedi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediye meclis üyeleriyle birlikte Mamak Çarşı esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

Esnafı tek tek dolaşan Başkan Akgül, iş yerlerinde sıkıntıları dinledi. Esnaf ve vatandaşlar Akgül'e büyük ilgi gösterdi. Esnafla sohbet eden Akgül, göreve başladığından bu yana vatandaşlar, sivil toplum örgütleri, esnaflarla sık sık bir araya geldiğini hatırlatarak, "Hizmetlerimizin en iyi değerlendirildiği yerin Mamak halkı olduğunu düşünüyoruz. Çalışmalarımızın ana temasında insan var. Birlikte yönetim anlayışımız çerçevesinde çalışmalarımızla ilgili onların görüşlerini alıyor, sıkıntılarını ve bizden beklentilerini dinliyoruz" dedi.

Esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Akgül, çözüm noktasında yasal çerçeveler içerisinde ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydetti. Akgül, "Esnafımızın her zaman yanındayız. Sorunların çözümünde beraber yol alacağız" diye konuştu.

BAŞKAN AKGÜL ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN AKGÜL ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN AKGÜL ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 13:13:01
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 19:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?