25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

AKP'li Akgül Yozgatlılarla buluştu

AK Parti Mamak Belediye Başkan adayı Mesut Akgül, merkezi Ankara'da bulunan Yozgat'ın Sorgun ilçesi Alcı Köyü Derneği üyeleriyle tanışma toplantısında biraraya geldi.

Dernek binasında düzenlenen toplantıya Ankara'da yaşayan çok sayıda Yozgatlı katılırken, bayanların da yoğun olarak katılması dikkat çekti. Alcı Köyü Derneği Başkanı Kerem Şankazan başkanlığındaki dernek yöneticileri, ziyaretten dolayı Akgül'e teşekkürlerini bildirdi.

Toplantıda konuşan Alcı Köyü Derneği Başkanı Kerem Şankazan, Mamak'ta yoğun bir Yozgatlı nüfusuna sahip olduklarını ve dernek olarak 400'e yakın üyelerinin bulunduğunu belirterek, "AK Parti ile tüm Türkiye'de bir gelişim başladı. Bununla beraber Mamak'ta da büyük bir değişim başladı. Bizler bu değişimin farkındayız ve destekliyoruz. Mesut Akgül kardeşimizi zaten tanıyoruz ve bu yolda başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

Mamak'ta başlayan bu gelişimin Akgül'le daha da artacağına güvendiklerini söyleyen Şankazan, kendisinin de AK Parti Mamak Belediye Meclis üyeliğine aday olduğunu hatırlatarak, "Yozgatlılar olarak buradaki desteğimiz kalkınmanın öncüsü AK Parti'den, Mesut Akgül kardeşimizden yanadır" diye konuştu.
Yozgatlıları selamlayarak konuşmasına başlayan Akgül ise, "Doğma büyüme Mamaklıyım, Mamaklıların sıkıntılarını biliyorum. Daha güzel bir Mamak için teşkilatım ve ben tüm gücümüzle çalışacağız. Bu gücü ise sizin desteğinizden alacağız" dedi.

Projelerini de anlatan Akgül, daha sonra Yozgatlıların sorunlarını dinledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 11:57:44
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 12:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?