31
Mayıs
2024
Cuma
MAMAK - ANKARA

AKP'liler moral yemeğinde buluştu

AKP olaylı Mamak ilçe kongresinin ardından: ilçe yöneticileri ile Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’in de aralarında bulunduğu parti üyelerine yerel seçimler öncesi moral yemeği verildi.

Yemeğe Ak Parti İl Başkan yardımcısı Asım Beyhan, yeni Mamak İlçe Başkanı Ercan Kınacı, Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Mamak Belediye Başkan aday adayı Mesut Akgül ve çok sayıda Ak Partili ilçe üyeleri katılım gösterdi.

Dostluğun ön planda tutulduğu yemekte konuşma yapan il başkan yardımcısı Asım Beyhan, Ercan Kınacı, Gazi Şahin, Mesut Akgül’ün konuşmalarında ortak görüşlere sahip oldukları görüldü.

İlçe ya da belediye başkanının kimliğinden önce AK Parti bayrağının dalgalanmasının önemli olduğunu vurgulayan konuşmacılar: “ Mamak’ta istikrar devam edecektir. Bizim iktidarımızın yücelmesi için asla yorulmadan çalışmamız gerekmektedir. AK Parti vizyonunu en iyi şekilde insanlara anlatmak için ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza eşit derecede hizmet vermeye çalıştıklarını ve Mamak ilçede geçmiş seçimlerde alınan seçim sonuçlarından daha da iyi sonucun bu seçimlerde alınacağını ifade etti..

Abdullah Ortaç / Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 08:15:32
Güncelleme :24 Kasım 2008 Pazartesi 08:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?