26
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Atalay'dan seçim bürosu açılışı

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Mamak’taki bazı seçim bürolarının açılışını yaptı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Atalay, Ak Parti’nin Mamak’ta yeni bir ekip ve heyecanla yola çıktığını belirterek, Mamak Belediye Başkan Adayı Mesut Akgül’e güvenlerinin tam olduğunu dile getirdi.

Görkemli Açılış

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ak Parti İl Başkanı Halis Bilge, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Av. Ercan Kınacı ve Ak Parti Mamak Belediye Başkan Aday Mesut Akgül ile beraber Gökçeyurt, Başak ve Bostancık’daki seçim bürolarının açılışını yaptı. Atalay ve Akgül’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Atalay ve beraberindekiler seçim bürolarında vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi.

Akgül’e Atalay’dan Destek

Ak Parti seçim bürosu önünde vatandaşlara seslenen Atalay,
bütün siyasi parti liderlerinin güvenli bir şekilde seçim çalışması yapması ve seçimlerin huzur içinde geçmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Seçim sürecinde vatandaşlardan birbirlerini kırmamalarını isteyen Atalay, Mamak’ta ekip değişimi yaptıklarını belirtti. Atalay, “Mamak’ta Mesut Akgül’le, yeni bir ekiple, yeni bir heyecanla yola çıktık. Bizim Akgül’e güvenimiz tam. Akgül’ün destekçisi olacağız. Ak Parti’li belediyelerin hizmetleri saymakla bitmez. Mamak sorunları çok olan bir ilçe ama bunun üstesinden geleceğiz. Biz Ak Parti olarak verdiğimiz tüm sözleri yerine getiririz. Önemli olan gönülleri kazanmak. Seçimi kazanmadan, gönülleri kazanalım” dedi

“Sorunlar Çözülecek”

Ak Parti Mamak Belediye Başkan Aday Mesut Akgül de 30 Mart sabahı Mamak’ta hizmet bayrağını göndere çekeceklerini belirtti.
Mamak’a hizmet sevdalısı olarak, Mamak’ta doğup, büyümüş biri olarak ilçenin sorunlarını yakından bildiğini söyleyen Akgül, bu sorunları önceliklerine göre el birliğiyle, gönül birliğiyle, acil eylem planları oluşturarak çözeceklerini ifade etti. Akgül, “Mamak’a hizmet etmek her şeyden önce bir vebaldir, onur ve gurur meselesidir” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 11:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?