25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Başkan Akgül'den okullarda inceleme

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Vehbi Dinçerler ve Rıfat Börekçi ilköğretim okullarını ziyaret etti. Okulların eksiklerinin giderilmesi için talimat veren Başkan Akgül, “Eğitime destek için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Akgül Okullarda

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkan Vekili Erdal Ak ile birlikte bölgedeki eğitim kurumlarını ziyaret etti. Başkan Akgül’ün ilk durağı Vehbi Dinçerler İlköğretim Okulu oldu. Okul müdürü ve öğretmenlerle sohbet eden Akgül, okulun eksikleri hakkında bilgi aldı.

Öğretmenlerden Uzun Liste

Öğretmenlerin hazırladıkları listeyi alan Akgül, eksikleri tek tek yerinde tespit etti. İlgili birim müdürlerine talimat veren Akgül, okulun içine geri dönüşüm kutuları, bahçesine de çöp bidonları, çöp konteynırı, banklar ve çiçek saksıları konulmasını istedi. Akgül, ana sınıfı öğrenciler için de oyun gruplarının bulunacağı bir alan oluşturulacağını kaydetti.

Üzerimize Düşeni Yapacağız

Öğretmenler odasında, öğretmenlerle bir araya gelen Akgül, “İşiniz gerçekten çok zor. İnsan yetiştirmek kolay değil. Öğrencileri geleceğe hazırlamak için büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Burada eğitim gören çocuklarımız bizim çocuklarımız. Sizin isteklerinizin hepsi öğrencilerle ilgili. Onların eğitim seviyesinin yükselmesi Mamak’ın yükselmesi demek. Biz bu konuda üzerimize düşeni, elimizden geldiği kadar yapmaya hazırız” dedi.

Konferans Salonuna Sahne

Rıfat Börekçi İlköğretim Okulu’nu da ziyaret eden Akgül, girişte çiçeklerle karşılandı. Öğrencilerden çiçeğini alan Akgül, “Sizin gibi güzel çiçeklerden bu çiçeği almak beni daha çok mutlu etti” dedi. Okulda incelemelerde bulunan Akgül, konferans salonuna sahne yapılması için talimat verdi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 11:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?