1
Haziran
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Başkan Şahin kermes açılışı yaptı

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Refet Bele İlköğretim Okulu'nda geliri eğitim yararına kullanılmak üzere düzenlenen kermesin açılışını yaptı.

Mamaklı öğrenciler yaz tatili öncesi düzenledikleri sergi ve kermesleri davetlilerin beğenisine sunarken, Mamak Belediye Başkanı Şahin de onları yalnız bırakmıyor. Refet Bele İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kermesin açılışına katılan Başkan Şahin, "Yaz tatili öncesi okullarımız çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu tür sosyal etkinlikler düzenliyor. Biz de eğitim yararına yapılan, geliri okullarımıza giden bu etkinliklere destek veriyoruz. Güzel bir dayanışma ile yapılmış bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum" diye konuştu.

Okul Müdürü Namık Kemal Yıldız da yaptığı konuşmada, "Mamak'ta her okula olduğu gibi bize de destek veren Başkanımız Gazi Şahin'e ve kermesin düzenlenmesinde emeği geçen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenlerine çiçek veren Başkan Şahin, öğrenciler ve veliler tarafından yapılan el emeği göz nuru hediyelik eşya ve ev işi gıdaların satışa sunulduğu stantları tek tek gezerek kermese katkı sağladı. Öğrencilerle sohbet eden Şahin bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 18:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?