29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAMAK - ANKARA

Başkan Şahin'e eğitime katkı plaketi

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin'e, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Gökçeyurt Yibitaş İlköğretim Okulu tarafından plaket takdim edildi.

Gökçeyurt Yibitaş İlköğretim Okulu'nda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama törenine katılan Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, geçtiğimiz sene Anadolu Liseleri'ne girmeye hak kazanan 5 öğrenciye de ödüllerini verdi. Şahin, öğrencileri tek tek tebrik ederek, başarılarının devamını temenni etti. Şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterisinin sunulduğu programda okul yönetimi, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Başkanı Şahin'e plaket takdim etti.

Plaketini İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç'ın elinden alan Şahin, öğrencilerin başarısında velilere büyük iş düştüğünü belirterek, "Ben önce velilere, sonra hayırseverlere ve öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Başarı ödüllendirilir. Biz de öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç da, "Eğitim konusunda Mamak çok şanslı. Çünkü Gazi Şahin gibi bir başkana sahip. Ben 6 senedir görevdeyim. Ne zaman yanına gittiysek bir kez olsun geri çevrilmedik. Bu okulun bahçesi çamur içindeydi. Bu asfalt, çevre düzenlemesi de onun eseri. Mamak'ta 132 okulumuz var. 13'üne spor kompleksi, 15'ine fen laboratuvarı yaptı. Başta Mamak Belediye Başkanımız olmak üzere öğrencilerin bu başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Hayırsever vatandaşların da plaketle ödüllendirildiği tören, folklor ekibinin sunduğu gösteriyle son buldu. Törenin ardından Gökçeyurt sakinleriyle bir araya gelen Başkan Şahin, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 18:12:24
Güncelleme :12 Eylül 2008 Cuma 18:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?