19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Başkandan gazi ailesine ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, bayram dolayısıyla bir gazi ailesine ziyarette bulundu.

Altın ailesine konuk olan Başkan Şahin, çocuklarının eğitim masraflarını üstlendi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin, bayramlarda gelenek haline getirdiği ev ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Şahin'in bu bayram adresi Mamaklı bir gazi ailesinin evi oldu. Akdere Kazım Orbay Mahallesi'nde ikamet eden gazi Hüseyin Altın'ı ziyaret eden Başkan Şahin, aileyle bayramlaştı. Altın ailesinin küçük oğlunun bu yıl üniversitede okuyacağını öğrenen Başkan Şahin, "Sizin gibi değerli bir ailenin elbette ki yardımcısı olacağız. Size hizmet bizim için şereftir. O'nun ailesi biz oluruz" diyerek oğullarının eğitim masraflarını karşılayacağı sözünü verdi. Şahin, "Bayramın güzelliği burada. Sevinci ve mutluluğu beraberinde getiriyor. Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı günlerden biri" diye konuştu.

Sosyal belediyeciliği önemsediklerini belirten Şahin, sosyal belediyecilik olmadan kentsel belediyeciliğin olamayacağına dikkat çeken Başkan Şahin, "Sevginin, yardımlaşmanın, dayanışmanın ortadan kalkmaması gerekiyor. İnsanlar birbirinin acısını, sevincini paylaşmalı. Mamak'ın gazisi, şehidi, yardıma muhtaç bir sürü insanı var. Hepsinin gönlümüzde ayrı bir yeri var. Elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kimsesizin kimsesi olmak çok büyük bir mükafat. Hepsini ziyaret edemesek de projelerimizin içine katarak, onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

İnsanların onurlarını kırmamak, rencide etmemek için yardımları gece yapmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Şahin, "Hüseyin Altın gazi çocuğu, kendisi de gazi, oğlu da. Gazilik, şehitlikle eş değer. Gazilerimiz, şehitlerimiz gibi bu vatan için, bayrak için kendilerini kurşuna siper ediyor. O çocuğu doğuran ananın elinden öperiz, bayramlarını kutlarız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 11:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?