20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAMAK - ANKARA

BBP Mamak ilçe kongresi yapıldı

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan kongrede, faaliyet raporu okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

BBP Ankara İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozok, kongrenin açılış konuşmasında, partilerinin, çalışarak, doğru zamanlama ve gayretle tahminlerin üzerinde oy alabileceğini söyledi.

Yerel seçimlere az bir süre kaldığını ifade eden Bozok, Mamak'ta da bu doğrultuda çalışmalara başlandığını belirtti. 'Ankara ve Türkiye'de çok güzel bir hava var. Biz de bir şeyler yapalım' diyen Bozok, özellikle Çubuk'ta 130'a yakın belediye meclis üyesi başvurusu geldiğini ve çok başarılı olacaklarını kaydetti.

Bozok, 'Bölge halkı tarafından sevilen ve doğru bir aday çıkarılırsa yüzde 99 Çubuk bizim partimizindir' dedi. BBP Mamak İlçe Kongresi'nde başkan adayı Metin Zengin de partilerinin yaptığı başarılı çalışmaların yeterince halka duyurulmadığını öne sürerek, her kesimin bu konuda üzerine düşen görevi yapmasıyla sorunun giderileceğini söyledi.

Daha sonra Zengin'in tek aday olarak katıldığı BBP Mamak İlçesi 7. Olağan Kongresi için delegeler oy kullandılar. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ise Çubuk'taki ilçe kongresine katılacağı bildirildi.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 08:25:58
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 10:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?