29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAMAK - ANKARA

Belediyeden yoksullara bayramlık

Mamak Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş imkanı sundu.

Her bayram öncesi Hayır Çarşısı'nı ihtiyaç sahiplerinin hizmetine açan Mamak Belediyesi, binlerce kişiye ücretsiz alışveriş imkanı sundu. Mamak Kültür Merkezi içerisinde faaliyet gösteren mağazada vatandaşlar, ihtiyaçlarını kendi zevklerine göre seçip deneme imkanı buluyor.

Hayır Çarşısı'nda ihtiyaçların karşılayan vatandaşlarla yakından ilgilenen Mamak Belediye Başkan Gazi Şahin, "İmkanlarımız doğrultusunda Mamak'ta sosyal yardımlaşma geleneğimizi en güzel biçimde yaşatıyoruz. Bayrama hiç kimsenin kırgın girmesini istemiyoruz. Bayramlığı olmayan çocuk kalmasın istiyoruz ve ekonomik nedenlerle kendilerine ve çocuklarına bayramlık alamayan dar gelirli ailelerimizin yanında oluyoruz. Rencide edilmeden, kuyruğa girmeden çarşımızdan binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımız yararlanıyor" dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışının sorumluğuyla yardımların süreceğini bildiren Başkan Şahin, "Mağaza kalitesinde hizmet veren çarşımızda, ilçemizde yaşayan dar gelirli ailelere bir nebze de olsa katkı sağlamayı amaçlıyoruz. İhtiyaç sahibi kişileri tespit ediyoruz ve böylece gerçek mağdurlara ulaşarak yardımların doğru adrese ulaşmasını sağlıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 11:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?