25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Belediyelerin sorunları tartışıldı

Ankara’daki Metropol İlçe belediye başkan yardımcıları Mamak’ta bir araya geldi.

Abidinpaşa Lale Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Mamak Belediyesi ev sahipliği yaptı. Belediyeler arasındaki ilişkilerin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve belediyelerin karşılaştıkları sorunlarının çözülmesi konusunda görüşüldü.

Mamak Belediyesi Ev Sahipliği Yaptı

Ankara’daki metropol ilçe belediyelerinin başkan yardımcılarının katıldığı toplantıya Mamak Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Karadağ, Hasan Gökmenoğlu ve Ahmet Müfit Yıldırım eksiksiz olarak katıldı. Misafirlerini selamladıktan sonra toplantının açılış konuşmasını yapan Karadağ;”Belediyeler arasında el birliği, gönül birliğiyle faydalı olacak hizmetlerin gerçekleştirileceği bir toplantı ortamının olmasını temenni ediyorum”dedi.

Sorunlar Masaya Yatırıldı

Belediyelerin karşılaştıkları sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, çözüm önerileri sunuldu. Belediyeler arasında birlik ve beraberliğin sağlanması ve hizmetlerin uygun bir şekilde sunulması için fikir alışverişinde bulunuldu. İlişkilerin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi görüşüldü.

Toplantıda Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan enerji yönetmeliği ile İller Bankası tarafından belediyelere ödenen payın içerisinde kesilen vergiler kapsamındaki değişiklikler gündeme getirildi.

Bir Sonraki Toplantı Nisan Ayında

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantının üçüncü durağı Sincan Belediyesi olacak. Sincan Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantı Nisan ayı içerisinde düzenlenecek.

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 13:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?