19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Engelliler doyasıya eğlendi

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Engelliler Haftası münasebetiyle Hurin Yavuzalp İş Okulu'nun Mamak Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlediği etkinliğe katıldı.
Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Mamak İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç ve çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte engelliler gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Etkinlikte konuşan Hurin Yavuzalp İş Okulu Müdürü Yusuf Yoleri, çocukların hayatlarındaki eksiklikleri gidermekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Uzun zamandır onlarla iç içe olup bütünlük sağladık. Bu işi yapmak için öğretmen olmaktan çok gönüllü olmak gerek. Öğrencilerimize anne-baba sevgisi
ile yaklaşıp destek olmalıyız. Engellilerin en mutlu olduğu yer Mamak. Gerek siz, gerek diğer yetkililer bizi hiç yalnız bırakmadınız. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Engelliler Haftası'nı engelsiz bir hayat dileği ile kutlayan Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin ise, engellilerin sorunlarının bir haftaya sığdırılamayacağını belirtti. Yılda bir defa da olsa bu tür hafta ve etkinliklerin, engellilerin unutulmamasına vesile olduğuna dikkat çeken Şahin, "Hepimiz günün birinde engelli olmaya adayız. Allah gönüllere engel vermesin. Onun dışında hiçbir şey engel olamaz" diye konuştı.
Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, yanına gelerek kendisini öpen engelli öğrenci ile bir süre sohbet etti. Mamak Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programda engelli öğrenciler, seslendirdikleri şarkılarla gönüllerince eğlendi. Öğrenciler, Ankara oyun havası ve aşuk-maşuk isimli hareketli oyunları ile büyük alkış topladı.

..
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 23:28:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?