19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Erzincanlılar'dan Akgül'e plaket

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Erzincanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Seçen ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Görüşmede Seçen, Başkan Akgül’e, Mamak’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Akgül, Erzincanlılar’ı Kabul Etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Erzincanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Seçen’i ve beraberindeki heyeti kabul etti. Başkan Akgül’ün makamında sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede, ilçede yürütülen projeler konuşuldu.

Kentsel Dönüşüm Artısı

Mamak’ta yapılan hizmetleri çok yakından takip ettiklerini belirten Mustafa Seçen, “Mamak’ı gecekondu yoğunluğundan kurtarmak ve modern bir yerleşim yeri haline getirmek için hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri ilçeye büyük artılar katıyor” dedi.

Akgül’e Teşekkür

Başkan Akgül’ün, sivil toplum kuruluşlarıyla yakın çalışma yürüttüğünü ve geleneksel kültürün yaşatılmasında önemli rol oynayan yöresel derneklerin güçlenmesi için büyük destek verdiğini kaydeden Seçen, “Başkanımız, her faaliyetimizde yanımızda. Sıkıntılarımıza ortak oluyor. Kendisine derneğimiz ve tüm Erzincanlılar adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dernekler Önemli

Başkan Akgül de derneklerin birlik, beraberlik içerisinde, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu ortaya çıkaran ve geleneksel kültürün yaşatıldığı yerler olması gerektiğini belirtti. Yerel yönetimler olarak dernekleri önemsediklerini belirten Akgül, imkanlar dahilinde gerekli desteği vereceklerini söyledi. Mamak’ta çok sayıda dernek olduğunu kaydeden Akgül, her derneğe eşit mesafede olduklarını ifade etti.

Seçen’den Plaket

Görüşmede Seçen, Başkan Akgül’e Mamak’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 10:54:33
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 15:53:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?