19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Esnaftan örnek davranış

Mamak Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına esnaftan da destek geldi. Başkan Ragıp Özçelik öncülüğündeki Pusula Mamak Esnaf ve Yardımlaşma Derneği kampanya kapsamında kan bağışında bulundu.

Örnek Davranış

Mamak Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına sivil toplum örgütleri de katılım gösterdi. 3 gün sürecek bu anlamlı kampanyaya bir destek de Pusula Mamak Esnaf ve Yardımlaşma Derneği’nden geldi. Başkan Ragıp Özçelik öncülüğündeki esnaflar, örnek bir davranış sergileyerek, kampanya kapsamında kan verdi.

Bir Kan, Bir Candır

Pusula Mamak Esnaf ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ragıp Özçelik, Mamak Belediyesi tarafından organize edilen kampanyaya destek amaçlı kan verdiklerini bildirdi. Özçelik “Mamak esnafları olarak toplumsal sorumluluğumuz yerine getirmek için buradayız. Esnaflar olarak bu tür sosyal içerikli kampanyaların ön saflarında olmaya devam edeceğiz. Bir gün herkesin kana ihtiyacı olabilir. Buradan herkese kan bağışı çağrısında bulunuyorum” dedi.

Akgül’e Teşekkür

Böyle bir sosyal çalışmayı organize ettiği için Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e teşekkür eden Özçelik, bu tür kampanyaların Türkiye geneline yayılması gerektiğini de belirtti.

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 13:29:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?