25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Halterciler Mamak’ın Gururu

Mamak Belediyesi Halter takımı bir büyük başarıya daha imza attı. Halter takımı, Ankara Okullar Arası İl Seçmesi’nde, bir altın, iki gümüş ve bir bronz madalya kazandı.

Halterciler Mamak’ın Gururu

Mamak Belediyesi Halter Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksi’nde, Türkiye Halter Federasyonu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen, Ankara Okullar Arası İl Seçmesi’nde halter takımı sporcularından dördü, kürsüye çıkmaya hak kazandı.

4 Madalya

Halter takımının 6 sporcuyla katıldığı yarışmada, Abidinpaşa Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Muhammed Karabayır 105 kiloda birinci olurken, yine aynı okuldan 69 kiloda Seydi Ene ikinciliği kazandı. Yarışmadan, Ulu Önder İlköğretim Okulu öğrencileri 50 kiloda Hüseyin Akyol ikinci ve aynı kiloda Ahmet Tufan da üçüncü olarak ayrıldı.

Hedef: Van

Halter takımı 19-21 Mart tarihleri arasında Van’da yapılacak Ferdi Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Halter Takımı Antrenörü İsa Altınyurt, yarışmaya 5 sporcuyla katılacaklarını belirterek, Van’dan madalyalarla döneceklerini söyledi.
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür eden Altınyurt, amaçlarının milli takıma sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

Akgül’den Tebrik

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, üst üste aldığı başarılı sonuçlarla halter takımının ilçenin gururu olduğunu belirtti. Başkan Akgül, Mamak’ta hayatımızın vazgeçilmez gereksinimi spora gerekli alt yapıyı oluşturmak içim imkanlar dahilinde çaba sarf ettiklerini bildirdi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 11:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?