18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Hatip Çayı Cinayeti aydınlatıldı

Ankara’da, Hatip Çayı içerisinde ölü olarak bulunan kadının kocası, katil zanlısı olarak yakalandı. Bir süre önce Mamak Yeşilbayır Mahallesi Koşu Yolu Cadde Kavşağı Köprüaltı Hatip Çayı içerisinde göğüs kısmından aldığı 12 bıçak darbesiyle öldürülerek çaya atılmış bir bayan cesedi bulunmuştu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nce yürütülen çalışmalarda kimliği belirsiz bayan cesedinin Nuray A. isimli kadına ait olduğu tespit edildi. Polis, katil zanlısını da Nuray A.’nın eşi Aydın A. olarak belirledi. Zanlı Aydın A. ile yanında bulunduğu Dursun C. kaçtıkları Kahramanmaraş’ta yakalandı.

Zanlı yapılan sorgusunda, eşi Nuray A.’nın kendisini başka bir erkekle aldattığını öğrenmesi üzerine öldürdüğünü söyledi. Zanlı, cinayeti işlemesinin ardından arkadaşı Dursun C. ile birlikte cesedi bir battaniyeye sararak Samsun yolu üzerinde bulunan Hatip Çayı’na attıklarını itiraf etti.

Zanlı, sorgusunda evde bulunan kanlı kanepeyi ise İtfaiye Meydanı’nda sattığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 15:29:11
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 15:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?