19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Kayatürk'den aday adaylarına ziyaret!

AKP Ankara 1. Bölge milletvekili olan Burhan Kayatürk, Mamak Belediye Başkan A.Adayı Mesut Akgül ve Mamak Belediye Başkan A.Adayı Murat Köse’nin aynı yerdeki seçim bürolarını ziyaret etti.

Kayatürk’ün; Mamak Belediye Başkanı A. Adayı Murat Köse’yi ziyaretinin ardından; Kayatürk ile Köse’nin Mamak Belediye Başkan A. Adayı Mesut Akgül’ün seçim koordinasyon merkezine birlikte ziyareti yerel seçimlerin her geçen gün yaklaştığı şu dönemde rekabetten çok dostluğun önemli olduğunu göstergesi olduğu belirtildi..

Yerel seçimler hakkında sohbette bulunan ve Ülke gündemi hakkında süren sıcak sohbetin geçtiği ziyarette; AKP’nin başarısının daimi olacağı, yerel seçimlerden de başarılı bir şekilde çıkılacağı ortak belirtildi. Ankara’da Sincan, Gölbaşı, Mamak, Çankaya ve Etimesgut adaylarının AKP yönetimi tarafından bügüne kadar açıklanmaması kafaları karıştırıyor.

Bilindiği gibi aday açıklanmasının geciktiği Ankara’nın önemli ilçelerinden Mamak ilçesinde,halen görevi Yürüten Belediye Başkanı ve aday adayı Gazi Şahin Mamak ilçede çok sevilmesine ve partili,partisiz tüm Mamak halkının gönlünde yer edinmesine ve Mamak İlçede görevde bulunduğu 2 dönem süresince hem İlçenin Makus talihini ve imajını Kentsel Dönüşüm Projeleri ile Başarılı Belediyecilik örnekleri vererek herkesin takdirini kazanmasına rağmen aday açıklamasının gecikmesini güven bunalımı olarak değerlendirip  adaylıktan çekilmişti.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 10:23:08
Güncelleme :12 Ocak 2009 Pazartesi 11:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?