26
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Kent Tiyatrosundan 14. Oyun

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, Pembe Kadın adlı oyunla tiyatroseverlerle buluşuyor. Pembe Kadın, Mamak Kültür Merkezi’nde her cumartesi saat 14.00’da ücretsiz olarak izlenebiliyor.

“Sanata Sevgiyle Bakıyoruz”

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, Mamak Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitiminin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Mamak Belediyesi’nin açtığı tiyatro kurslarına şimdiye kadar toplumun her kesiminden katılım sağlandı. Kursiyerlerimiz Kent Tiyatrosu'na alınarak, tiyatro oyunları hazırladı. Bu oyunlar çok geniş seyirci kitlelerine sunularak, beğeniyle izlenildi” dedi. Sanata sevgiyle bakan bir anlayış içerisinde olduklarını belirten Başkan Şahin, Kent Tiyatrosu’nun ileriki yıllarda da sanatın sesini güçlü bir şekilde duyuracağını belirtti.

6 Yılda 2 Bin Öğrenci

Mamak Kültür Merkezi’nde (MKM) yapılan tüm sanatsal faaliyetlerin temelinde gençlerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, kurslarda 6 yılda 2 binin üzerinde kişinin eğitim gördüğünü söyledi. Şahin, “Samimiyetle yola çıkılırsa sanat da kültür de olur. Önemli olan samimiyetle katılmaktır. Çocuklarımız gerekli samimiyeti ve çabayı gösteriyorlar. Biz kendi çocuklarımıza destek verirsek, yapamayacakları şey yok” diye konuştu.


Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından hazırlanan Pembe Kadın adlı oyun her cumartesi saat 14.00’da ücretsiz olarak izlenebiliyor. Kenan Olpak yönetimindeki Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği 14. oyun olan Pembe Kadın, Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

28 yıldır gurbetteki eşinin yolunu gözleyen Pembe Kadın’ın dramının anlatıldığı oyuna izleyiciler, yoğun ilgi gösteriyor. Çocuk, genç, yaşlı Mamaklılar Kent Tiyatrosu oyuncularının başarılı performansıyla güzel bir gün geçiriyor.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 08:45:29
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 08:45:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?