20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAMAK - ANKARA

Mamak bayraklarla donatılacak!

Mamak Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yoğun bir hazırlık yürütüyor. Mamak, Cumhuriyet Bayramı’nda ay yıldızlı bayrak denizine dönecek. Mamak Belediyesi tarafından dağıtılan 10 bin bayrak işyerlerinin ve evlerin camlarını süsleyecek.

Mamak 10 Bin Bayrakla Süslenecek

Mamak Belediyesi Cumhuriyet’in 85. yıldönümü nedeniyle ilçe genelinde 10 bin bayrak dağıttı. Cumhuriyet Bayramı’nda Mamak’ta işyerlerinin ve evlerin camları bayraklarla donatılacak.

Tek Yürek

Mamak Caddesi’nde bayrak dağıtımını bizzat gerçekleştiren Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Davut Gündoğan, “Cumhuriyet Bayramı’nın 85.yılını bu yıl da ilçemizde vatandaşlarımızla beraber coşku içerisinde kutlayacağız. Bayramın herkesin katılımıyla daha coşkulu yaşanması için tüm esnaflara ve cadde üzerindeki evlere bayrak dağıtıyoruz. Uğruna canlar verdiğimiz vatanımız ve bayrağımıza karşı hepimizin yüreğinde büyük bir sevgi var. İstiyoruz ki Mamakımız’ın dört bir yanı kırmızı beyaza bürünsün. Her yer şanlı bayrağımızla dalgalansın. Tek yürek olarak, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan şanlı bayrağımız altında bayramın mutluluğunu daha da perçinlemek istiyoruz” dedi. Başkan Yardımcısı Gündoğan, herkesi 29 Ekim’de bayraklarını asmaya davet etti.

Uygulama Gurur Verici

Vatandaşlar da Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin’in her Cumhuriyet Bayramı öncesi geleneksel hale getirdiği uygulamanın gurur verici olduğunu belirterek, teşekkürlerini dile getirdi. Esnaflardan çoğu Cumhuriyet Bayramı’nı beklemeden bayraklarını dükkanlarına astı.

Abdullah Ortaç Mamak,KENTHABER
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 15:50:29
Güncelleme :27 Ekim 2008 Pazartesi 16:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?