30
Mayıs
2024
Perşembe
MAMAK - ANKARA

Mamak belediyesi bayrama hazır

Mamak Belediyesi, Kurban Bayramı’nı vatandaşların huzur içinde geçirebilmesi için hazırlıklarını tamamladı.

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, çıkabilecek tüm olumsuzluklara karşı önlemlerin alındığını belirterek, "Bayram süresince vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat nöbette olacağız" dedi.

Mamak Belediyesi"nden Örnek Uygulamalar
Her bayram örnek uygulamalara imza atan Mamak Belediyesi, Kurban Bayramı’na da büyük bir özenle hazırlandı.Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler özellikle gıda ve tatlı üreten yerlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Pazar yerlerinde gerekli önlemler alınırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü de ilçede geniş çaplı bir çalışma yürüttü.

Mamak cadde ve sokakları bayrama yakışır bir şekilde pırıl pırıl yapıldı. Pazartesi günü başlayacak olan kurban bayramı süresince hizmetlerin aksamadan yürütülmesi için belediyeye bağlı müdürlüklerde, nöbetçi ekipler oluşturuldu. Vatandaşlar bayram boyunca şikayet ve sorunlarını 444 0 149 Alo Mamak Hattı’na ve 550 70 79 No’lu Alo Zabıta Hattı’na iletebilecek.

“24 Saat Nöbetteyiz”
Bayram süresince vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat nöbette olacaklarını vurgulayan Başkan Şahin, “Bazı müdürlüklere bağlı ekiplerimiz vatandaşlardan gelecek şikayetleri değerlendirerek çözüme bulmak amacıyla Kurban bayramında görevlerinin başında olacaklar.''Daha güzel bir Mamak ve yarınlar için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 11:10:08
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 13:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serpil IP: 78.166.67.xxx Tarih : 24.01.2009 16:06:51

sadece yaptıklarıyla övünüyorlar pekala hiç uğramadıkları yerler ne oluyor eğer ki bizimde gazi şahin veya her hangi bir başkan vs.gibi tanığımız olsaydı acaba uğrayıp buradaki tüm rezillikleri pislikleri görürlermiydi.sadece sizden isteğim şu mamak başak mahallesinde neden sadece adamına göre yerlere asfalt dökülüp faaliyet gösteriyorlar.lütfen artık kale rotary sağlık ocağı ve eczanelerin bulunduğu yere asfalt dkseniz,hergün çocuklar ve işe gidip gelen insanlarımız bu rezilliği çekmek zorunda mı soruyorum siz buraya gelip gereğinizi yapmazsanız şikayetlerim asla bitmeyecek bu ne rezillik unutmayın burada da yaşayanlar var...