25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAMAK - ANKARA

Mamak Belediyesi'nde duygusal anlar


Mamak Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli, 30 Mart sabahı görevini devredecek olan Başkan Gazi Şahin’e, veda töreni düzenledi. 2 dönemdir Başkan Şahin’le birlikte gece gündüz demeden Mamaklılara hizmet veren müdürlük personeli, günün anısına özel bir hediye verdi.

Özel Kalemden Veda

Mamak Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli 29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Başkan’larına veda etti. 10 yıl boyunca Başkan Şahin’le birlikte omuz omuza Mamak’a sekreterinden müdürüne, hizmetlisinden korumasına kadar, hizmet vermek için çalışan müdürlük personeli veda töreni düzenledi. Duygusal anların yaşandığı törende, Başkan Şahin’e hediyesini personel adına Özel Kalem Müdürü Mustafa Orhan takdim etti.

Özel Kalemden Jest

Orhan, “Zorlu mesailerimiz sırasında, iyi ve kötü günümüzde yanımızda olan, bizim sadece bir başkan değil, bir ağabey olarak gördüğümüz Sayın Başkanımıza bütün çalışanlar adına teşekkür ediyor; yeni yaşamında sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum” dedi. Orhan, müdürlük adına Başkan Şahin’e kendi portresini taşıyan gümüş bir çerçeve hediye etti.

“Duygusal Anlar Yaşandı”

Mesai arkadaşlarıyla tek tek hatıra fotoğrafı çektiren ve anıları yad eden Başkan Şahin, Özel Kalem Müdürlüğü çalışanlarına incelikleri için teşekkür etti. Duygusal bir konuşma yapan Başkan Şahin, helallik isterken, bazı çalışanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

“Yeni Şeyler Söylemek Lazım”

Mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin, her sonun yeni bir başlangıç olduğuna dikkat çekerek, “Mevlana’nın da dediği gibi benim için yeni şeyler ‘söylemek’ zamanı geldi. Ama burada bütün zorluklara, sıkıntılara rağmen benimle birlikte kader birliği yapan mesai arkadaşlarımı her zaman sevgiyle anacağım. Umarım hayatım boyunca hep böyle fedakar ve özverili arkadaşlarla çalışma imkanım olur. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Hepinize hayatınızda sağlık ve başarı diliyorum” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 09:29:38
Güncelleme :25 Mart 2009 Çarşamba 09:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?