19
Mayıs
2024
Pazar
MAMAK - ANKARA

Mamak zabıtasına bıçaklı saldırı

Ankara Mamak ilçesine bağlı Türközü mahallesinde görüntü ve çevre kirliliği oluşturan kağıt yığınlarını temizlemek için uğraş veren Mamak Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri saldırıya uğradı. Saldırı 4 zabıta memuru bıçakla yaralandı.

Kağıt toplayıcıları, kendilerini bu alana çöp dökmemesi konusunda uyaran zabıta memurlarına bıçaklarla saldırdı.Ekipte bulunan Mamak belediyesi zabıta komiser yardımcısı Mustafa Şahin, Hayrettin Demirel, Mustafa Keskinkılıç ve zabıta memuru Bayram Çağlar çeşitli yerlerinden yaralandı .

Zabıta Memurları Hayrettin Demirel ve Mustafa Keskinkılıç ayakta tedavi edilirken, Mustafa Şahin Ankara Numune Hastanesi'nde, Bayram Çağlar da Ankara Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Olaydan sonra kaçan saldırganlar, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı. Olayın duyulması üzerine yaralı zabıta memurlarını ziyaret eden
mamak Belediye Başkanı Gazi Şahin geçmiş olsun dileklerini iletti. Saldırıyı kınayan Başkan Şahin, "Kolluk kuvveti olan arkadaşlarımız görevlerini yaparken çirkin bir saldırıya uğramış ve bunun sonucu 4 arkadaşımız yaralanmıştır. Amaçları sadece görevlerini yapmak olan arkadaşlarımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Tek tesellimiz yaralanan arkadaşlarımızın hayati tehlikeyi atlatarak, yoğun bakımdan çıkmaları." dedi.

Abdullah Ortaç Mamak KENTHABER
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 08:28:56
Güncelleme :24 Aralık 2008 Çarşamba 08:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?